dinsdag 25 november 2008

work in progress: polderlicht 2009


Tot onze immense vreugde heeft 'ons' Amsterdamse stadsdeel Oost-Watergraafsmeer in al haar wijs- en goedheid besloten om ook de vijfde editie van Polderlicht (gepland voor 23, 24 en 25 oktober 2009) zéér ruimhartig financieel te ondersteunen. Met deze goede tijding zijn we er weliswaar nog lang niet, maar het is wél een geweldig vertrekpunt om van daaruit de organisatie van Polderlicht 2009 op te starten. Waarvan akte.

De situatie in het Polderweggebied in oktober 2009 biedt ongetwijfeld weer volop mogelijkheden. Zo is er de strakke nieuwe Wethouder Verheij-sporthal (1) met véél witte muren (ideaal voor filmprojecties!), de nieuwe Artotheek pardon CBK Amsterdam (2, ons toekomstige infocentrum?), het Muziekmakerscentrum(3) en het nieuwe stadsdeelkantoor (4, beiden met véél raampartijen!) En gelukkig óók weer van die fijne, smerige bouwputten (5) en tochtige casco's...

Uw Polderlicht-organisatie zal de (on-) mogelijkheden in de komende tijd op een rijtje zetten. Daarnaast gaan we hard op zoek naar de rest van de benodigde pecunia. En dan is er natuurlijk nog het leukste onderdeel: het werven/selecteren van de deelnemende kunstenaars. We houden u op de hoogte!