dinsdag 28 december 2010

(t)huiskomen!

Na maanden van relatief rustige voorbereiding (zeker in vergelijking met het 'grote' Polderlicht van voorgaande jaren) en een toch nog hectische eindspurt, is het zover: vandaag gaat polderlicht@home van start. Achttien kunstwerken, zeventien (privé-)adressen, zo'n 100 bezoekers per dag. Een traktatie voor diegenen die vandaag, morgen en overmorgen komen kijken; een feest om te mogen organiseren. Ja, we zijn trots!

We danken onze sponsors, die het vertrouwen in dit project hebben uitgesproken en dat op verschillende manieren hebben verzilverd. We danken de deelnemende kunstenaars: ze hebben een mooi, grappig, po√ętisch, vervreemdend, maar altijd perfect passend werk weten te plaatsen. We danken vanzelfsprekend onze gastvrouwen en -heren, die straks vanaf 14.00 uur klaar staan om u te verwelkomen en 'hun' kunstwerk aan u te laten zien. En op voorbaat danken we ook u: onze kou en gladde straten trotserende bezoekers. Tot straks! Tot Polderlicht!

nb Er zijn nog kaarten beschikbaar. Kom dus gerust langs of reserveer nog even snel: stuur een mailtje naar j.prop@wanadoo.nl en vermeld op welke dag u wilt komen en met hoeveel mensen.