maandag 26 december 2011

polderlicht: overmorgen!


Stilte voor de storm... nog even en dan gaat de tweede editie van ons polderlicht@home-project van start. De meeste kunstwerken worden morgen opgesteld, maar er zijn ook al locaties waar één en ander is gebeurd... en wat we daarvan gezien hebben belooft alvast veel goeds! Met de reserveringen loopt het als de spreekwoordelijke trein: in principe zijn alledrie de dagen volgeboekt. Niet iedereen heeft al betaald, dus of we écht helemaal uitverkocht zijn weten we pas vlak vantevoren. Misschien dat er nog wat kaarten zijn voor de liefhebber die op de bonnefooi komt...

Ondertussen is Peter Vink druk doende met het afstellen van zijn lichtkunstwerk in de toren van de Borneohof. De Kerstdagen heeft-ie helaas niet gehaald, maar het kan niet anders of het werk is binnen nu en een paar dagen gereed. En dan zijn er nog de tentoonstellingen in de Inkijk: de installaties van Wouter van Schaik en Yehudit Mizrahi (prachtig in woorden gevangen door Jos Bloemkolk van Het Parool - zie het stukje hieronder) zijn allebei nog te zien t/m 5 januari.

Laatste nieuws: wie niet heeft gereserveerd heeft helaas pech: polderlicht@home is nu écht helemaal, dubbel en dwars uitverkocht!