woensdag 14 januari 2015

parklicht-vrienden

Ergens tussen de 3000 en 3500 bezoekers (waaronder opvallend veel kleine kinderen) bezochten Parklicht afgelopen weekeinde. Zo af en toe vroegen we iemand steekproefsgewijs hoe hij of zij wist van Parklicht, en in de helft van de gevallen was het antwoord: via het Amsterdam Light Festival. Ons 'partnerschap' met het Festival heeft dus de publicitaire winst opgeleverd waar we op hoopten, en is daarmee geslaagd te noemen. Bij deze danken we Felix, Aart, Tessa en alle andere ALF-medewerkers hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen!

De vereniging De Vrienden van Frankendael is een gezelschap van buurtbewoners 'met hart voor het park' dat opkomt voor de historische en ecologische waarden van het Park Frankendael. De Vrienden hebben ons gesteund en waar mogelijk geholpen bij de uitvoering van Parklicht. En ze waren blij met het resultaat, gezien de mail die wij van voorzitter Henk van Leeuwen mochten ontvangen, waarin hij schrijft: "Parklicht was een bijzondere en unieke toevoeging aan ons park in deze donkere en onbehaaglijke dagen. Een verrassend evenement dat ook door zijn schaal en vrije toegankelijkheid echt past bij wat voor ons het speciale karakter van het park is." Bij deze bedanken we ook De Vrienden van Frankendael!

Film- en muziekblogger Gert Verbeek heeft sinds enige tijd een nieuwe liefde: zijn videocamera. Gert was bijna elke avond aanwezig om, wind en weer trotserend, Parklicht voor het nageslacht vast te leggen. Het resultaat kwam snel en mag er wezen. Gert, dankjewel!