woensdag 19 oktober 2016

ontroerwoud: laatste week!


Het is wel eens anders geweest, maar in het geval van Wim Vonks Ontroerwoud hebben we over publiciteit niet te klagen. Naast videoreportages op RTV-NH en Oost-online verschenen er artikelen in de kranten Parool en Dwars door de Buurt en op allerlei websites zoals Nachtbrakers, Gert Verbeek, Vice en – gisteren nog – Dadarockt. Mede daardoor werd Ontroerwoud elke week beter bezocht. En terecht natuurlijk, want een unieke tentoonstelling is het. Maar aan alle goeds komt een eind, en zo ook in dit geval: Ontroerwoud is alleen deze week nog te zien en dan is het schluss. Zaterdag a.s. sluiten we het project af met de vage experimentele (geluids-)performance van Isidoor Wens. Zoals te doen gebruikelijk is ook dan de toegang gratis. En alsof dat niet genoeg reden is: in de koeling staat nog heel wat bier dat op moet... dus wees welkom!

Stichting Polderlicht presenteert: Ontroerwoud – een project van Wim Vonk in CBK Amsterdam, Oranje-Vrijstaatkade 71 | 1093 KS Amsterdam
8 september t/m 22 oktober | woensdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur (donderdags tot 20.00 uur) | Gratis toegang – donatie voor optredende acts.